Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

DEN BEDSTE KUNDESERVICE:

I PETITE FASHION´s webshop sælger vi pigetøj I alderen 1-10 år. Vi vil gerne være nærværende og yde den bedste kundeservice. Vi forsøger at besvare alle mails, og facebook, instagram, messenger inden for 24 timer. Vi vil gerne være behjælpelige med bestilling så vores kunder får den bedste oplevelse når de handler hos os.

PRISER:

Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:

På PETITE FASHION´s webshop kan der benyttes forskellige betalingskort og mobilepay som betalingsmiddel, og du kan se hvilke kort på forsiden af webshoppen. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle data i forbindelse med et køb med betalingskort er strengt fortroligt PetiteFashion´s bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.

LEVERINGSTID:

PETITE FASHION´s webshop leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. 

LEVERINGSOMKOSTNINGER:

DK med GLS til pakkeshop eller erhvervsadresse kr. 0,-

DK med GLS til privatadresse kr. 49,-

Udland med UPS / GLS kr. 69,-/149,-

FORBEHOLD:

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

REKLAMATIONSRET:

Hvis du ønsker at reklamere over en vare som er købt hos PetiteFashion der har fejl eller mangler, der var tilstede da varen blev solgt, skal du kontakte os pr. mail info@petitefashion.dk Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi behandler sagen hurtigst muligt efter modtagelse af varen.

Enhver tvist mellem PETITE FASHION og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilt via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Vi forventer at varen er ubrugt og leveres tilbage i samme stand som den er modtaget. Vare-/prismærket skal stadig stadig være intakt.

Hvid du fortryder ved at undlade at hente din pakke i pakkeshop tillægges et gebyr på kr. 50,-

RETURNERING:

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ifølge loven har danske netbutikker 14 dage til at refundere dine penge men vi gør det selvfølgelig så hurtig som muligt efter kontrol af varen. Pengene bliver ført tilbage på det betalingsmiddel der er brugt ved købet.

Returnering skal ske til adressen:

PETITE FASHION 
Tromsøvej 3
DK-6950 Ringkøbing

VARER BESKADIGET UNDER TRANSPORT:

Du skal nægte at modtage pakken. Er pakken leveret kontakt da info@petitefashion for fremsendelse af gratis returlabel.