Handelsbetingelser

RETUR OG BYTTESERVICE

Fortrydelsesret:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilt via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen. Vi forventer at varen er ubrugt og leveres tilbage i samme stand og originalpose (ikke emballage) som den er modtaget i. Vare-/prismærket skal stadig være intakt.

Reklamation:

Hvis du ønsker at reklamere over en vare som er købt hos PETITE FASHIONn der har fejl eller mangler, der var tilstede da varen blev solgt, skal du kontakte os pr. mail info@petitefashion.dk Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi behandler sagen hurtigst muligt efter modtagelse af varen.

Enhver tvist mellem PETITE FASHION og kunden er underlagt dansk ret.

Returnering:

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ifølge loven har danske netbutikker 14 dage til at refundere dine penge men vi gør det selvfølgelig så hurtig som muligt efter kontrol af varen. Pengene bliver ført tilbage på det betalingsmiddel der er brugt ved købet.

Returnering skal ske til adressen:

PETITE FASHION ApS
Tromsøvej 3
DK-6950 Ringkøbing

Varer beskadiget under transport:

Du skal nægte at modtage pakken. Er pakken leveret kontakt da info@petitefashion.dk for fremsendelse af gratis returlabel.