Maed for mini

(6 produkter)

Maed for mini er et Rotterdam-født, Amsterdambaseret bevidst barnemærke i 0-8 år. Ved brug af modne farver, materialer af blød kvalitet, originale designs og produceret i et bæredygtigt miljø, håber vi at skabe tøj, der tiltrækker forældre og at børn elsker at bære.

Vi finder inspiration i fælles fascinationer, vores daglige familieliv og glæder os til at injicere noget humor i vores designs. Vi er fortaler for at støtte lokale virksomheder og talent og anerkende vores ansvar over for miljøet, vores medarbejdere og de mennesker, der fremstiller vores produkter, så vi vil altid arbejde hårdt for at være et endnu mere bæredygtigt firma.

Sortér efter:

Maed for mini leggins - Spicy Leopard

Super fine All-over leopard printed leggings fra Maed for mini i en fin rød/sort farve. 100% Lycra.

249,00 kr.

Maed for mini nederdel - Pink Tiger

Super sej nederdel fra Maed for mini med tiger print. Nederdelen er med elastik i taljen 100% Viskose

369,00 kr.

Maed for mini nederdel - Ballet Baboon tyl nederdel, cremefarvet

Cremfarvet tyl nederdel fra Maed for mini. Fedt hollandsk mærke med kant. Med elastisk i taljen, 3 lag tyll, og bomulds underskirt.

329,00 kr.

Maed for mini kjole - Funky Flamingo

Super sød kjole med rund hals og lange ærmer. Rigtig blød materiale med bærestykke / plisseret søm hvor kjolen rynker flot. Med 3 knapper bagtil så den er nem at få på og af.

369,00 kr.

Maed for mini kjole - Black Bird

Super enkelt kjole i afslappet pasform, rund hals og lange ærmer 100% bomuld Farve: Sort fugl

299,00 kr.

Maed for mini bluse - Pink Tiger

Bluse/top med tiger print. Flot forskudt rund krave. Knappet i ryggen med tryklås. Kant ved hånled, lukkes med tryklås. We love this cool blouse from Maed For Mini.

369,00 kr.